ДА ИХ НЕ ЗАБОРАВИМО

/, пешачења/ДА ИХ НЕ ЗАБОРАВИМО

ПОЛАЗАК: у суботу, 02.06.2018. године у 7,00 сати са паркинга код локолотиве, испред платоа Главне железничке станице, Нови Сад.

ПОВРATAK: у суботу 02.06.2018. године у вечерњим сатима, до 20,00 сати.

ПЛАН АКЦИЈЕ:

  7,00 полазак испред локомотиве, испред главне железничке станице, Нови Сад.

  8,30 долазак до манастира Ђипша. Обилазак манастира.

  9,30 полазак на пешачку туру. Иде се најпре ливадама, па кроз шуму поред језера Мохарач, и поред плантажних винограда све до Ердевика.

12,30 долазак у Ердевик. Укључење у свечаност „XIX Сремска куленијада“. Могућност конзумирања по приступачним ценама изложених посластица.

            14,30 полазак за манастир Шишатовац.

15,00 долазак у манастир Шишатовац. Обилазак.

15,45 полазак на пешачење за манастир Петковица.

16,30 долазак у манастир Петковица. Обилазак.

18,00 полазак за Нови Сад.

            20,00 долазак у Нови Сад.       

ПЕШАЧКА ТУРА: Манастир Ђипша – језеро Мохарач – Ердевик. Дужина стазе око 10 км. Манастир Шишатовац – манастир Петковица, дужина стазе 2 км.

ОПРЕМА: планинарска, спортска, прилагођена временским условима (планинарске ципеле, светлија летња гардероба, ранац, качкет, важећа лична карта, планинарска књижица са чланством за 2018. годину, оверена здравствена књижица).

ХРАНА: Из ранца.

ЦЕНА: 800 динара на бази 45 путника, 1.000 динара на бази 25 путника. Обавезна аконтација приликом пријаве у износу од 500 динара. У цену је урачунат превоз мини комбијем или аутобусом у дужини од 180 км, организациони трошкови. Калкулација је рађена на бази 45 и 25 путника. Приликом пријаве обавезно навести и број планинарске књижице, kао и назив матичног планинарског друштва.

ПРИЈАВЕ: најкасније до 31. маја или до попуне аутобуса код ЗУБИЋ ГОРАНА, четвртком на састанцима друштва, путем е-маила goranzubicns@gmail.com, и телефоном 0638250805.

НАПОМЕНА: сваки учесник иде на сопствену одговорност у складу са правилником о безбедности Планинарског савеза Србије. За евентуалне здравствене проблеме који се не пријаве водичима пре поласка на акцију, водичи не сноси одговорност. Могућа је корекција плана, и тока самог извођења акције, у зависности од временских услова и непредвиђених околности.

Уколико се не пријави потребан број учесника да идемо аутобуским превозом, организоваћемо се да одемо сопственим превозом.

НЕМОЈМО ИХ ЗАБОРАВИТИ. Акцију посвећујемо нашим планинарима који су нас напустили а који су уткали себе у планинарски свет и са којима смо се дружили годинама .

 

                                                                        ОРГАНИЗАТОРИ И ВОДИЧИ:  

                                                                                           СТЕВАН МАЛУЦКОВ       

                                                                                                              & 

                                                                                                  ЗУБИЋ ГОРАН

                                                                                     Лиценцирани водич ПСС, мб182

2018-05-24T09:06:03+00:00