ДЕЧИЈИ КАМП У СОКО БАЊИ

//ДЕЧИЈИ КАМП У СОКО БАЊИ

ДЕЧИЈИ КАМП У СОКО БАЊИ

( ПОЛАЗАК ИЗ НОВОГ САДА)

 

ПОЛАЗАК: у петак, 29.06.2018. године у 8,00 сати са паркинга код локомотиве, испред платоа Главне железничке станице, Нови Сад.

ПОВРATAK: у недељу 01.07.2018. године у вечерњим сатима, до 23,00 сата.

ПЛАН АКЦИЈЕ:

 

По доласку у камп и подизању шатора прикључујемо се плану и програму који је организатор послао у позивном писму.

 

ОПРЕМА: планинарска, прилагођена временским условима (планинарске ципеле, патике, ранац, лаганија гардероба, кишна кабаница, камашне, качкет, шатор, подметач, врећа за спавање, прибор за личну хигијену, важећа лична карта, планинарска књижица са плаћеном маркицом за 2018.годину, оверена здравствена књижица). За малолетне особе је обавезно присуство наставника или родитеља.

ХРАНА: из ранца или код домаћина у самом кампу. Пријаве за исхрану су обавезне приликом пријаве за одлазак у Соко Бању, због набавке хране, код Горана Зубића. Саме уплате оброка и осталих трошкова ће се извршити код домаћина по доласку у камп на лицу места.  Цена по учеснику и по дану је истакнута у позивном писму организатора кампа. Обавезно понети порцију и прибор за јело.

ЦЕНА: сви учесници акције сами плаћају трошкове пута у зависности да ли долазе редовним аутобуским превозом или приватним аутомобилима. Трошкове исхране и учешћа у кампу се плаћају организатору по доласку у камп.

ПРИЈАВЕ: најкасније до 26.јуна код ЗУБИЋ ГОРАНА на састанцима друштва четвртком од 19 сати, путем е-маила goranzubicns@gmail.com и телефоном 063/82-50-805.

НАПОМЕНА 1: сваки учесник иде на сопствену одговорност у складу са правилником о безбедности Планинарског савеза Србије. За евентуалне здравствене проблеме који се не пријаве водичу пре поласка на акцију, водич не сноси одговорност.

НАПОМЕНА 2: у колико на пут не можете кренути у петак ујутро, назначите приликом пријаве, када ћете ви кренути, прилагођавајући ваш полазак вашим обавезама.

НАПОМЕНА 3: до Соко бање је тачно 320км, или 4 сата вожње са једном краћом паузом. Треба се потрудити да се у камп стигне до 21,00 због лакшег подизања шатора и коришћења дневне светлости за ту активност.

 

                                                   ОРГАНИЗАТОР ГРУПЕ ИЗ НОВОГ САДА:

                      

                                                                        ЗУБИЋ ГОРАН

                                                          Лиценцирани водич ПСС, мб182

2018-06-21T07:57:25+00:00