ОКТОБАРСКИ СУСРЕТИ

/, обавештења/ОКТОБАРСКИ СУСРЕТИ

Домаћин је планинарски клуб „ГОРА“ из Врбаса

Слоган овогодишње акције је „Природа нас зове, утабајмо стазе нове“

 

ПОЛАЗАК: у недељу, 22.10.2017. године у 8,00 сати испред локолотиве са железничке станице, Нови Сад.

ПОВРATAK: у недељу 22.10.2017. године у вечерњим сатима, до 18,00 сати.

ПЛАН АКЦИЈЕ:

  8,00 полазак испред локомотиве, испред главне железничке станице, Нови Сад.

  9,00 долазак у Врбас, пријаве, припрема за пешачење. Свечано отварање акције.

10,00 полазак на једну од изабраних пешачких стаза.

14,00-16,00 повратак до циља. Ручак, дружење, захвалнице.

            17,00 полазак за Нови Сад.

            18,00 долазак у Нови Сад.       

ПЕШАЧКА ТУРА:  формирање планинарских група према захтевности и дужини трајања пешачења. Учесницима су на располагању три стазе у дужини од 8, 12 и 16 километара са незнатном висинском разликом. Стаза пролази делом кроз шуму, поред канала, кроз поље и погодна је за све узрасте. Сваки учесник ће добити учесничку књижицу на почетку акције.

ОПРЕМА: планинарска, спортска, прилагођена временским условима (планинарске ципеле, топлија гардероба, ранац, капа, кабаница, важећа лична карта, планинарска књижица са овереном маркицом за 2017.годину, оверена здравствена књижица).

ХРАНА: Из ранца. На крају акције је организован заједнички планинарски ручак (пасуљ). Ручак је укалкулисан у цену акције. Потребно је понети сопствени прибор за јело.

ЦЕНА: 1.200 динара на бази минимум 25 путника. Обавезна аконтација приликом пријаве у износу од 1.000 динара. У цену је урачунат превоз мини комбијем или аутобусом, ручак, организациони трошкови. Калкулација је рађена на бази минимум 25 путника. Приликом пријаве обавезно навести и број планинарске књижице, kао и назив матичног планинарског друштва.

ПРИЈАВЕ: најкасније до 19. октобра или до попуне аутобуса код ЗУБИЋ ГОРАНА путем е-маила goranzubicns@gmail.com, и телефоном 0638250805.

НАПОМЕНА: Планинарски клуб „Гора“ из Врбаса по трећи пут организује акцију „Октобарски сусрети“. Акција се организује са идејом да се у оквиру обележавања дана града, окупе и друже љубитељи природе. У оквиру акције одржавају се активности: пешачење, такмичење у планинарској оријентацији која се бодује у ПСВ. Ово такмичење ће бити одржано око спортског терена у насељу Виногради и изводиће се по правилнику ПСВ. Такмичење стартује у 10,30.

НАПОМЕНА: сваки учесник иде на сопствену одговорност у складу са правилником о безбедности Планинарског савеза Србије. За евентуалне здравствене проблеме који се не пријаве водичу пре поласка на акцију, водич не сноси одговорност. Могућа је корекција плана, и тока самог извођења акције, у зависности од временских услова и непредвиђених околности.

Уколико се не пријави потребан број учесника да идемо аутобуским превозом, организоваћемо се да одемо сопственим превозом.

 

 

                                                                                                                     ОРГАНИЗАТОР И ВОДИЧ:             

                                                                                                                              ЗУБИЋ ГОРАН

                                                                                                             Лиценцирани водич ПСС, мб182

2017-10-04T09:45:47+00:00