ПЛАНИНАРСКИ КАМП ЗА ДЕЦУ

//ПЛАНИНАРСКИ КАМП ЗА ДЕЦУ

ПОЗИВ НА ПЛАНИНАРСКУ МАНИФЕСТАЦИЈУ

„ПЛАНИНАРСКИ КАМП ЗА ДЕЦУ “

од 28.06. – 04.07.2018.године

 

ПЛАНИНАРСКИ КЛУБ „ОЗРЕН“ ИЗ СОКОБАЊЕ И ПЛАНИНАРСКИ КЛУБ СПАРАК ИЗ СУБОТИЦЕ, УЗ ПОДРШКУ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ,ПЛАНИНАРСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ И ОПШТИНЕ СОКОБАЊА ОРГАНИЗУЈУ ПЛАНИНАРСКИ КАМП ЗА ДЕЦУ.АКТИВНО УЧЕШЋЕ НА КАМПУ СУ ПОТВРДИЛИ ВОЈСКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ,ГОРСКА СЛУЖБА СПАШАВАЊА СРБИЈЕИ ЧЛАНОВИ РУСКО-СРПСКОГ ХУМАНИТАРНОГ ЦЕНТРА ИЗ НИША. МЕСТО КАМПА ЈЕУ СЕЛУ ТРУБАРЕВЦУ, БЛИЗУ БОВАНСКОГ ЈЕЗЕРА. УЧЕСНИЦИ КАМПА ОРГАНИЗУЈУ АКТИВНОСТИ НА ПРОГРАМУ РАЗВОЈА ЗДРАВИХ НАЧИНА ЖИВОТА И УСАВРШАВАЊА ПЛАНИНАРСКИХ ВЕШТИНА

 

ПК ОЗРЕН вас позива да се придружите овој планинарској манифестацији и активно учествујете у реализацији  програма кампа. Циљна група су школска деца од четвртог до осмог разреда основних школа. Добро дошли су и родитељи са децом узраста старијим од 4 године.

До сада су своје учешће потврдили ученицииз Основних установа ОШ „Јован Микић“ и ОШ „Иван Горан Ковачић“ из Суботице, ОШ „Никола Тесла“ из Бачке Тополе, ОШ „Радоје Домановић“ из Параћина, ОШ 13 Октобар Ћуприја,основне школе из Новог Сада, школска деца из Русије преко Удружења Руско-Српског пријатељства.

На кампу је резервисано 10 места за децу из Сокобање, те вас молимо да се одазовете нашем позиву и да нам потврдите учешће. Неопходно је присуство наставника.

Смештај у шаторима и храна су обезбеђени.

1.Смештај у војним шаторима на војним креветима – бесплатан. Потребно понети подметач и врећу за спавање. Ко жели са спава у свом шатору, обезбеђен је простор за подизање шатора.

2.Храна- доручак, ужина, ручак, вечера, и организациони трошкови заједно са обезбеђеним наставним материјалима, по особи 1400 рсд на дан.

3.Превоз – Није обезбеђен. Долазак редовним аутобуским линијама или личним превозом.

4.Настава и Обезбеђење ГСС службе– Бесплатно

Уз боравак у природи, обуку на кампу ће вршити инструктори Горске Службе Спасавања Србије, тим наставника из Суботице, тим инструктора из Новог Сада,Служба Водича и стручна лица Војске Србије.

На кампу ће се обављати основна обука из:

  • Оријентација у природи
  • Картографија
  • Метеорологија
  • Рељеф
  • Прва помоћ
  • Планинарска опрема
  • Планинарска етика
  • Заштита животне средине

Циљ КАМПА  јесте дугорочан – подићи свест о значењу боравка у природи за здравље, промоција здравог начина живота,подизање еколошке свести код деце и савладавање  основних вештина за боравак у природи.

Засваближаобавештењапозвати:

СтојадиновићДејан – тел. 064 0332365,060 4838022

Страка Андреа –тел. 065 43 35 635

 

Сажељомдаподржитенашуманифестацију, обавештавамовас и уједнопозивамодасенаставноособље и  ђаци Основне Школе “МитрополитМихаило“ прикључеовојакцији и својомприсуствомдопринесууспешнојреализацијицелокупногпрограма.

 

Срдачан Поздрав

 

Председник ПК „ОЗРЕН“

ДејанСтојадиновић

2018-06-21T07:52:44+00:00