Одложен 44. фрушкогорски маратон

Поштовани учесници Фрушкогорског маратона обавештавамо вас да услед погоршања актуелне епидемиолошке ситуације, а у складу са мерама Кризног штаба Владе Републике Србије за сузбијање пандемије Корона вируса Организациони одбор Фрушкогорског маратона је донео одлуку да одгоди одржавање 44. фрушкогорског маратона одложи. Нови термин за одржавање маратона је 18-19. Септембар 2021.

Препоруку Кризног штаба прихватамо као оправдану и разумну на ситуацију “више силе“, која се управо догађа не само на подручју Србије и регије, већ и глобално.

Након консултација са нашим партнерима, спонзорима и волонтерима, у потпуности смо свесни да смо дужни бити одговорни, те следити упутства власти и здравствених установа.

Иако је до манифестације остало мало мање од месец дана, организација је одавно у завршној фази, стога вас молимо да разумете целокупну ситуацију. Заиста смо се трудили да урадимо све што је у нашој моћи, али на жалост, одлука овога пута није на нама. Приморани смо да следимо препоруке надлежних институција и поступамо у складу са њима.

Сви учесници са комплетираним онлине пријавама (СПОРТ/ФАН) имају следеће могућности:
• Опција 1: Наступ на овогодишњем издању (у новом термину одржавања)
• Опција 2: Пренос постојеће комлетиране регистрације за наредну годину (45. ФГМ ће се одржати 07-08. Мај 2022. године)
• Опција 3: Пребацивање/уступање своје стартнине, некој другој особи (без додатних трошкова)

Молимо вас да нам најкасније до 20.04.2020. до 23.59 сати, електронском поштом којим вам је претходно потврђено комплетирање овогодишње пријаве, напишете за коју сте се опцију одлучили, како бисмо могли прецизно обрадити вашу одлуку о учешћу.

Уколико не затражите ни једну од понуђених опција, ваша комплетирана регистрација ће се аутоматски наћи на Стартној листи за 18.09.2021. годину.

Искрено се надамо да ће се ситуација са Ковид вирусом у блиској будућности смирити, те да ће се живот свих нас вратити у нормалу.

Срдачно вас поздрављамо и надамо се скором дружењу!
Организациони одбор Фрушкогорског маратона

Fruska gora Trail
44. Фрушкогорски маратон одложен за 18 и 19 септембар
Поделите вест са пријатељима